Valentina Assoluto

VALENTINA

Intrigantna, privlačna i nepredvidiva, Valentina je zavodljivi protagonist priče prepune uzbudljivih, iskonskih osećanja.  U igri su i prelepi mozaici, arhitektonski biseri, ornamenti, kao i senzualni obrisi kože i čipke, tela i mode. Raskošni tragovi otkrivaju lepotu i nekonvencionalnu, savremenu ženstvenost, a sve u starinskoj palati. Savremena i šik, Valentina voli da nas iznenadjuje, bilo da nestane u tami bilo da zablista pod reflektorima, dajući nam novine o svom stilskom nasledju. Njen način življenja i uživanje u životu, inspirisali su kretaotre Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli koji su od nje napravili očaravujuću i harzimatičnu muzu modernog sveta Brenda Valentino.

 

Valentina ima svoju omiljenu pozornicu. To je Rim noću, pun tajnih prolaza i ekskluzivnih privatni svet starih palata. Ovaj Večni grad prepun umetničkog blaga je takodje iznedrio i njenu urodjenu sofisticiranu eleganciju. Čak je i njen dom – njen mali lični svet – skriven iza monumentalne fasade istorijske palate. Valentina nas poziva da udjemo u tu palate i provirimo u njen privatni život. Kako se svetlost probija kroz velike prozore I rasipa po predivnim gipasnim elementima tako je  dekoracija okupana u večenjem zalasku sunca, tako možete I videti Valentinu u intimnim trenucima dok se sprema za veče.

 

ABSOLUTNOST

Sa apsolutnim strahopoštovanjem prema eleganciji i lepoti, Valentina transformiše oblačenje u tajno iskustvo, privatnu potragu za sopstvenim unutrašnjim svetom i lični intimni oblik zadovoljstva. U neverovatnoj umetničkoj i arhitektonskoj postavci sa neoklasičnim i baroknim detaljima, zlatnim svetlucanjem i pregršt vremena, oblačenje postaje ritual. Spaja periode i stilove, teksture i mirise, krojeve i detalje, i različite  modne konstrukcije. Njena privlačnost i senzualnost, njena misterioznost i magnetizam su iskazani kroz parfem Valentina Assoluto, parfem koji ocrtava njenu jedinstvenost i neuporediv stil.

 

INTENZIVNOST

Od te senzualne elegancije i privlačne ženstvenosti, nastao je novi Valentina parfem – Valentina Assoluto koji se od svog prethodnika razlikuje intezivnijim mirisom obavijenim  tonovima šipre. Svežina i veselost bergamota i belih tartufa su pretvoreni u milovanje uz pomoć elegantnih nota breskve italijanske Smeggia sorte. Momentalna svežina postignuta sa buketom belog cveća – jasmina i tuberose, uz dodir nežne vanile. Konačno, kedar se otvara ka hrastovoj mahovini i pačuliju uz pomoć šipre, nakon čega se pulsirajući dodir parfema topi na koži. Konačan ishod je da prefinjenji tonovi daju magičnu formula koja “oživljava” na koži i transformiše se u neponovljiv dodir.

Profumo-Valentina-Assoluto-di-Valentino ValentinaAssoluto_PackShot_LR