Invictus

 

PACO RABANNE – INVICTUS

Šta se dešava kada se stigne do pobede? Kada se pobedi izazov, mišići se opuštaju, a ceo stadion zatutnji.

Adrenalin pojačava čula dok ushićenje raste.

Sportisti su naši moderni heroji. Pored njihovog učinka na terenu, oni su objekat naši snova i fantazija. Na jesen 2013.godine brend Paco Rabanne okreće novu senzacionalnu stranicu medju muškim parfemima.

Udahnite miris pobede.

„Parfem mora biti jak tako da bude lagan za nošenje“ – Paco Rabanne

Parfemski zalet je počeo daleke 1969.sa lansiranjem parfema Calandre, iza koga je sledilo lansiranje Paco Rabanne Pour Homme parfema 1973. Ova dva parfema brenda Paco Rabanne su takodje obeležila svoje razdoblje sa istim smelim pristupom kao i njegova moda. Njihov neverovatan uspeh ih je učinio klasicima u francuskim parfimerijama, a svaki od njih predstavlja izražajan i drugačiji svet.

2005. i 2008.godine lansirani su parfemi Black XS i 1 Million koji transformisali čitav svet. Ovi parfemi su promenili svrhu ikoničkih objekata – upaljača i zlatne poluge – i dali prepoznatljiv parfemski pečat  koji je takodje simbol dve univerzalne fantazije: lifestyle rok zvezde i uspeh…na vrhovima vaših prstiju.

Sa novim parfemom Invictus, Paco Rabanne istražuje novi san – fantaziju pobede – novog heroja – šampiona – i novu mirisnu teritoriju – senzualnu svežinu za muškarce.

Profetsko (proročko) ime

Invictus: ime koje ponosno naglašava i ističe muževnost i latinski identitet. On je nepobediv i nesavladiv, heroj kome niko i ništa ne može odoleti. U stara vremena, atlete su imale obeležja kao božanstva, a današnji sportisti su nasledili plašt tog ideala. Ili je pak istina nešto suprotno! Direktni potomci svojih antičkih predaka, pripadnici genercije 2.0 idealizuju superheroje sa likom koji se graniči sa mitologijom. Slavljeni i obožavani kakvi jesu, ovi bogovi stadiona su na prvom mestu i pre svega mušakrci.

 

Rodjenje legende

Svi Paco Rabanne parfemi pričaju priču i svaki pd njih kreira svoj svet i potpuno oživljava njegove vrednosti. Invictus je rodjen iz želje da se priča o sportu na novi način, igrajući se društvene fantazije i zalazeći u strogo literarne vode.

KO nije bar jednom sanjao da na jedan dan ulazi na stadion ili u arenu, dok gomila skandira njegovo ime, i bar na trenutak postaje predmet želje? Polubog Invictus je istinski savremeni heroj, ali njegova humanost, a još više smisao za humor, su ti koji ga čine drugačijim od heroja tradicionalnih epskih priča.

 

Herojska svežina i senzualnost

Senzualna svežina parfema je u kontrastu sa tradicionalnim pristupom muškim parfemima. On nije ni transparentni letnji parfem ni tradicionalna kolonjska voda; Invictus je parfem izuzetne teksture sa veoma naglašenom bazom i dubinom.

Kako bi se razvio parfem  i postigle note senzualne svežine, uobičajena mirisna piramida je odbačena u korist dvoslojnog entiteta. Invictus je sukob svetova, moći, senzacije i vrednosti: svež drvenasti miris, jak i začinjen.

Miris ekstaze se ogleda u treptavim, osvežavajućim marine tonovima, citrusima poput grejpfruta i lovorovom listu. Kvalitet potiče od ulta muževnog identiteta i živostinjskog magnetizma drvenastih tonova i nota ćilibara. Gvaja drvo, ćilibar i pačuli ostavljaju za sobom divlji trag koji će probuditi sva čula.

Asortiman uključuje 50 i 100 ml EDT, deo stick, deo spray 150 ml, after shave lotion 100 ml i set 100 ml EDT+deo spray.

 

o.23204Paco_Rabanne-InvictusPaco_Rabanne-Invictus-Deodorant_Stickpaco-rabanne-invictus-after-shave-balm-100ml-34-flozInvictus-by-Paco-Rabanne-960Invictus Set