Invictus & Olympea aqua

PACO RABANNE_INVICTUS & OLYMPEA AQA_PACKSHOT

Screen Shot 2016-01-19 at 10.33.38

BOŽANSTVA U TELU MUŠKARCA I ŽENE: INVICTUS & OLYMPEA

 

Neke veze nastaju od božjih tajni. Neke ljubavne priče cvetaju između dva bića rođena iz istog izvora moći i elegancije. Kako bi se ukrotila spontanost Invictus-a i smirila njegova nezasita želja da osvaja sve i svakoga, bila je potrebna žena koja poseduje mirnoću sa Olimpa. Žena nežne moći. Žena kraljica i boginja: Olympea.

Na vrhuncu svoje pobede, Invictus se opušta ali i dalje žudi za novim trijumfima. Samo koji tren ranije, nosio je trofej pred punim stadionom. Ipak, iako ga njegov uspeh diže visoko, on ostaje u svojim mislima, udaljenog pogleda. Samo jedna žena postoji u njegovim mislima: Olympea.

On poseduje prodoran pogled i atletsko telo. Svaki njegov pokret je govor moći i savršenstva. Kada mu se pridruži Olympea, kojom su svi očarani, oni privlače sve poglede i utišavaju sve glasove. On oseća njeno prisustvo iza sebe i pre nego što ona šapućući izgovori njegovo ime poput lahora: Invictus.

Njih dvoje, donose nove božanske eliksire: Olympea & Invictus Aqua – limitirane verzije parfema.

Sada je moć Olympea parfema pojačana mešavinom vanile, ćilibara i drveta kašmira,koji su početni akordi Olympea Aqua parfema. Naglašeno je prisustvo cveta đumbira sa daškom ulja citrusa i bergamota iz Kalabrije, koja je – prema legendi – mesto rođenja vila i to u vreme punog meseca, kada tri drveta „rađaju“ plodove voća.

Kod muškog parfema – Invictus Aqua – drvenasti moćni tonovi sa notama ćilibara daju pobednički duh. Ova osnova parfema Invictus Aqua je obogaćena energetskim dodirom grejpfruta i pojačana snagom pink bibera. U isto vreme, morski tonovi se mešaju sa biljnim tonovima lista ljubičice. Misteriozno nežan i apsolutno neodoljiv spoj čiji je rezultat čista strast.

PACO RABANNE_INVICTUS & OLYMPEA AQA_PACKSHOTinvictus-aqua_1Paco_Rabanne_OLYMPEA_AQUA_W_001