NR L’Eau

NINA L’EAU

 

Ona je sanjar ali nikad ne spava. Ona je misteriozna i tajanstvena. Poslednji put kad smo je videli, izabrala je snove.  Sad se njen život menja. Svaki put je novo pitanje, svaka sumnja obećanje i svaki rizik činjenica.

Njen život je sada kovitlanje iskušenja, ranije zabranjenih iskustava, postignutih uspeha i ukradenih poljubaca kao što neko krade zrele voćke.

Neizvesnost nestaje, koraci postaju čvršći, strahovi dobijaju novu formu. Bleda skica postaje jasan crtež. Neodlučnost je zamenjena samopouzdanjem. Tajna je tamo negde skrivena  i zid snova je srušen. A iza njega i pod njenim nogama na visokim potpeticama su novi izazovi a ona se više ne skriva iza svojih maski.

A sve to zato što su snovi na javi najlepši. I zato što unutrašnja putovanja najviše obećavaju.

Nina. I njena tajna.

Nina ostaje verna svojoj ikoni, ali postaje još senzualnija , misterioznija i slobodnija. Paradoksalna kao i bajka, ljupka i odlučna. Mlada žena koja je u potrazi za samom sobom, a koja neprekidno fleretuje sa magijom i neočekivanim. Ona je prefinjeni i neumorni istraživač svojih tajni.

Parfem Nina L’Eau je beli kovitlac, parfem koji je namenjen za trenutak budjenja, kada devojka postaje žena. Vrlo je svež i sadrži ledeni neroli dok mu ženstvenost daje sok od jabuke, dok ga obavijaju gardenija i note belog mošusa.

Parfem je dah mladosti, oštrine, svežine i senzualnosti.

2012_12_29_News_Nina_Ricci_Nina_L_Eau o.18441 o.21183