Nina Ricci L’Extase

Nina Ricci je uvek stajala uz žene u njihovim revolucijama. Učestvovala je u njihovim željama. Svaka kreacija je oda ženstvenosti. Svaki parfem brenda Nina Ricci je poezija koj nalazi svoj put do srca ženske senzualnosti. U svakoj eri, pratili su aspiraciju i snove.  Unutrašnji svet se spaja sa duhom pariške mode.

Sa parfemom L’Extase, Nina Ricci otvara novo poglavlje, oslobađajući novi ženski san. Odeljak koji je je obeležje  ženstvenosti  a u isto vreme i smelosti u izražavanju.

Sa novom parfemskom kreacijom, Nina Ricci otkriva san žene koji je deo njenih najskivenijih želja. To je žena koja živi u korak sa svojim vremenom, koja ističe svoje pravo da uživa u zadovoljstvu svim svojim čulima. Zadovoljstvo da bude iznenadjena, probudjena, preplavljena osećanjima. Ona je ženstvena i  ispunjena senzualnošću. Ona želi da bude ono što jeste, čak i kad je naga. Naročito kad je naga. Vatrena, slobodna, odlučna. To  je erotski san žena, imaginarno i puteno putovanje do srži njenog bića, sve do ekstaze: L’Extase

Parfem odiše mošusnim i orijentalno-cvetnim notama. Dva akorda, moćna i misteriozna, u isto vreme su jedan drugom eho ali i konkurencija. Fina ruža u buketu belih pupoljaka, pojačana pink biberom, miluje poput satena.

Potom dolazi oblak mošusa koji, uz note devičanskog kedra i ćilibara čini da svima zastane dah.

Zaštitno lice novog Nina Ricci parfema je Leticia Casta, sofisticirana, uvek lepa, francuski šik.

Parfem će biti u prodaji od početka marta a dostupan je u tri veličine: 30 ml, 50 ml i 80 ml.

L'Extase PR photo finalPackshot_JPEG