Lady Million Eau My Gold

o.25997o.25998

PACO RABANNE – EAU MY GOLD!

 

2008.godine, Paco Rabanne je ustalasao javnost s potpuno novim pristupom, lansirajući zlatnu polugu. 1 Million je postigao neverovatan uspeh na lansiranju i od tada vlada parfemskim svetom. Fantazija dobrog života, iako tabu u parfemskom svetu, je izuzetno dobro prihvaćena, potpomognuta jakim i neočekivanim olifaktorinim potpisom i nekonvencionalnom kampanjom. Poznati džentlmen koji pucketa prstima je rođen.

2010.godine brend je je lansirao ženski alter ego parfema 1 Million – Lady Million Eau de Parfum, koji je razigran i subverzivan. Kitnjastost, strastveni glamour i razmetvljivo zadovoljstvo su ime igre. Bočica u obliku dijamanta doprinela je novom zaslepljujućem uspehu.

Eau My Gold! je novo poglavlje avanture koje ostaje verno svom nasleđu. Nova fantazija, nova olifaktorna i vizuelna teritorija, jedinstveno delikatna i živahna ekspresija ženstvenosti. Nakon isticanja svoje razigrane, plahovite strane i padanja muškaraca pred njene noge, Lady Million afirmiše i druge svoje želje i potrebe za ličnim zadovoljstvom.

 

EAU MY GOLD!, novo lice Lady Million sveta

 

Veran svojoj jedinstvenoj viziji, Paco Rabanne ponovo pomera granice i smelo doseže do novih snova. Šta ako je sreća krajnja fantazija?

Šta ako je, u ovim teškim vremenima i životima koji su postali sve složeniji, krajnji luksuz postao sampopredaja, pa čak samo i na tren?

Lady Million Eau My Gold! Izlazi u susret ovoj novoj želji, nudeći epizodu čiji je fokus na svežini i izobilju. Nakon ukusnih hirova i smele priče prvog parfema, Lady Million Eau My Gold je koncetrisan na koncept zadovoljstva. Zadovoljstvo koje ne uživa u rivalstvu, ali ima živahan i maštovit izgled. Spontanost i razigranost koja, poput šampanjca, donosi radost. Ova nova fantazija ima svoj lični udeo u drami i spektakularnosti. Svakodnevni život bledi u pozadini, praveći prostor za čisto blaženstvo: centar univerzuma, fokus svakog pogleda i objekat svačije želje, Lady Million Eau My Gold! heroina je potupno uronila u ovaj neinhibirani svet slave.

Ime koje je poput uzvika, pojačava jedinstveni karakter i činjenicu da pripada Lady Million porodici.

Prijatna svežina mirisnih nota

 

Novi mirisni akordi bazirani na zelenoj svežini su novi potpis Paco Rabanne-a. Oseća se prisutnost nota zelenog manga koji daje više svežine i senzualnosti.

Lady Million Eau My Gold! je spoj vibracija manga i citrusne svežine grejpfruta u top notama. List ljubičice i sok pomorandže vladaju cvetnim središnjim notama dajući osećaj blistavosti. Na kraju, srce kedra i tonovi ćilibara i mošusa oslobađaju svoju senzualnost zadajući poslednji udarac eksplozijom svežine.