CH Men Sport

Sportskim izdanjima većine dizajnerskih parfemskih kolekcija priključuje se i novo muško izdanje Carolina Herrera, najavljeno kao sveže, aromatično i zeleno, sa osvežavajućim vodenim notama u srcu i drvenim i veoma senzualnim notama u osnovi mirisa.

Sportsko izdanje predstavljeno je tri godine nakon CH Men mirisa, koga karakteriše “jedinstvo suprotnosti” oslikano orijentalno začinskom kompozicijom osveženom citrusima i cvećem. Muškarac koji bira ovaj miris ima specifičnu ličnost. On je elegantan i brižljiv u svim aspektima života. Živi svoj život do maksimuma i uživa u svakom trenutku. Sport vidi kao deo svog životnog stila, veoma je muževan i mladog je duha…

 

U visokim notama novog muškog mirisa CH Men Sport kompoziciju rashlađuju sveže i iskričave kapljice bergamota i grejpa kombinovane sa žalfijom. Note srca osvežavaju morske note pomešane sa začinima i aromatičnim akordima – sečuanskim biberom i bobicama kleke. Osnova je senzualna i mazna, kombinovana od nota sandalovine, hrstove mahovine i vetivera.

Miris je dostupan u bočicama od 50 i 100ml EDT od 2012. godine izradjenim od stakla i obgrljenim pamučnim materijalom crvene boje sa belom dijagonalnom prugom. Na materijalu je pažljivo vezen logotip brenda. Ovaj miris predstavljen je uz istoimenu modnu mušku liniju Carolina Herrera CH Men Sport koja je veoma komforna i elegantna.

125233-800w 250712 carolina-herrera-ch-men-sport-eau-de-toilette-50ml chch-3-small_zps2c799fb8 o.15774