Black XS L’Exces for Her

BLACK XS – L’EXCES

 

Brend Paco Rabanne, pionir u šokiranju javnosti i inovativnim pristupima u parfemskom svetu, iznenadio nas je svojim Black XS mirisima – 2005.godine za njega a 2007.za nju!

2012.Black XS linija dobija nove Rock prijatelje:  Black XS L’Exces i Black XS L’Exces for Her. Oni su moćni, glamourozni, plahoviti, senzualni…oni su „excess“.

Mirisi su odraz sofisticiranosti, kreativnosti i preteranog rok sveta. Oni su centar svačije pažnje, uhvaćeni izmedju sna filmske zvezde i rok stvarnosti, poput privlačne fantazije…

Biti dobar, biti romantičan, biti tih, biti fin, biti darežljiv, biti pažljiv ili biti rok zvezda? Biti ili ne biti, prihvatiti ili odbiti, živeti slobdono ili se utopiti u masi, igrati igru ili se pobuniti… Nije ni važno! Neumerenost se mra hraniti kako bi se živelo žestoko, stvorio pasionirani ili jednostvan san… Sve to je Black XS L’Exces svet! A ako rok treba da ima jedno ime, ona bi to sigurno bio… Iggy Pop.  On je zvezda koja je postala ikona i za njega ne postoje granice i barijere.  On je idealan primer Black XS L’Exces ikone te je i jedan od lica koja se pojavljuju u kampanji.

Novi ženski parfem prepunjen senzualnim orijentalnim cvećem. On je fuzija energije, a top note, koje su sačinjene od nerolija i crnog bibera, ostavljaju potpuni utisak naelektrisanja. . U središnim notama pulsira obilje jasmina i ruže, cvetova apsolutnih kraljica noći. Misteriozne i pohotne osnovne note bacaju čini uz pomoć opojnihmirisa kašmira i crne vanile.

Ove godine, za Dan zaljubljenih, budite sa svojim partnerom, neprikosnoveni vladari rok scene sa parfemima Black XS L’Exces i Black XS L’ Exces for Her.

Paco-Rabanne-Black-Xs-L-Exces-Edp80Ml-8666-717911-sprite Black-XS-L-EXCES-LUI