Prada Luna Rossa Extreme

PRADA LUNA ROSSA EXTREME – novi parfem za ektremne muškarce

 

Novi muški parfem

Pradin novi muški parfem ispoljava duh jedriličarskog tima Luna Rossa. To su muškarci suočeni sa intezivnim fizičkim, mentalnim i tehničkim izazovima. Oni dele veliku strast za inovacijom. Njihov cilj je pobeda. Šest karakterističnih nota u Prada Luna Rossa Extreme parfemu  se vešto prepliću, izazivajući timski duh i ravnotežu – ključ svetskog ekstremnog jedrenja.

Luna Rossa tim stvoren je 1997. i proizilazi iz strasti i nadležnosti jednog muskarca : to je Patrizio Bertelli CEO Prade. Zahvaljujući godinama posvećenosti , uspeo je da se izdigne i postane jedan od najčuvenijih i najpoštovanijih takmičara Američkog kupa- najstarijeg I najprestižnijeg sportskog trofeja.

Danas se tim sastoji od 80 članova- mornara,dizajnera,graditelja brodova, statističara i obalskog tima- iz devet različtih država, uključujući pobednike američkog kupa, nosioce olimpijskih medalja , svetske šampione i pobednike trke ,, Round the World “. Oni su svi na vrhu u svojim sportskim oblastima. Zajednički cilj im je ostati neustrašiv u težnji za pobednom.

Kada se ekipa Luna Rossa nadje u visoko adrenalinskim bitkama sa elementima takmičenja, svako ponaosob mora da se osloni na instinkt i hitrost u prosudjivanju o nečemu nepredvidivom. Vetrovi mogu biti snažni i promenljivi , dok su talasi plime i oseke intezivni, pa je njihov snažni udar u stanju da izazove i najsnažnijeg. Koncentracija i kontrola su presudni. Svet ekstremnog jedrenja podrazumeva ekstremnu spremnost. Ovo je trenutak kada mentalna priprema preovladava : britki odgovori i skoro telapatski timski rad koji leži u srcu samog preformansa tima. Prada Luna Rossa Extreme vešto kombinuje karakterisične sastojke koji stvaraju moćan i savršeno izbalansiran spoj. Tvorac parfema je Daniela Andrier uz kreativnu pomoć Miuccia Prada-e.  Rezultat  je spoj zaćinjene svežine sa mračnim senzualnim srcem od ćilibara i sigurnim potpisom lavande.

Vatrena svežina

Poletan italijanski bergamot pojačava note crnog bibera i aktivira svežu lavandu, predstavljajući na taj način smisao timskog duha.

Puteno srce ćilibara

Kapljice opijuma daju težinu ovoj mirisnoj kombinaciji. Dok bobice kleke stvaraju aromatičnu vezu izmedju smolastih srednjih nota bibera.

Osecajna i čvrsta osnova

Intezivna lavanda je oslonac koji preuzima sve ostale sastojke dok su tamne ljuspe i semenke bogate vanile u isto vreme intezivno slatki i zivotinjski.

PLR EXTREME_BOTTLE AND PACKAGING_WHITEPrada-Luna-Rossa-Extremeprada-prada-luna-rossa-extreme-eau-de-toilettePrada-Luna-Rossa_Extreme