Prada Candy L’Eau

Prada Candy L’Eau – novi parfem za neodoljivu heroinu

 

Uzimajući svežinu i uživanje u životu kao polaznu tačku za nove ideje, poslednji parfem brenda Prada je evoluirao od koncepta izmišljenog mladog ženskog lika , Candy. Evocirajući novi izraz Prada ženstvenosti, Candy se pojavljuje i kao primamljiva i neočekivana a u potrazi za zadovoljstvom i enigmom.

Mirisni tonovi koji čine novi parfem Prada Candy L’Eau reflektuju Raznolika lica Candy ličnosti. Poletan i elegantan, duh parfema leži u Candy optimističkom pogledu na svet a to je da ne postoji bolje vreme za život.

Sveža i razdragana mirisna senzacija Prada Candy L’Eau leži u njenom miksu poletnih i slatkastih mirisnih nota. Kombinovani su visoko kvalitetni sastojci kako bi se dobio moderan i sofisticiran parfem. „Sveto trojstvo“! belog mošusa, benzoina i karamela su pojačani prisustvom citrusnih i orijentalnih cvetnih nota koje kreiraju jedan treptavi ansambl.

Mirisno putovanje počinje akordima Sicilijanske mandarine i organoskog limuna, oslobađajući eksploziju vitalnosti. Raznobojne top note daju polet i sjaj mirisu.

Putovanje se potom transformiše u cvetno iskustvo jer su središnje nopte parfema ispunjene orijentalnim buketom graška. Prolećno cveće, poput cvetne palete, zapljuskuje nas svežinom.

Osnovne note su obeležene ikoničkim Prada Candy trojstvom belog mošusa, benzoina i karamela. Koktel belog mošusa daje svilenkastu, puderastu teksturu koja daje sofisticiran i senzualni karakter mirisu. Benzoin, sakupljen u šimama Laosa, daje toplotu, slatkoću i nežnost, dok karamel daje ženstvenost i dozu originalnosti.

nd.17640 o.19118