Paco Rabanne Pure XS for her

PURE XS FOR HER – Preterivanje u najčistijem obliku

Ona poseduje sve. I više od toga. Razoružavajuću privlačnost, samopouzdanje, neverovatno seksipilnu pojavu. I samo zrnce nonšalantnosti. Ona je opojna i zvaodljiva koliko i intrigantna. Pure XS for Her obuzima čulča, ubrzava ritam i eskalira čula. A da pri tom ni ne pogleda u vas.

Sa svojim novim parfemom, Paco Rabanne nam priča priču čiste fantazije. Poreklo opsesije? Kao i njen prethodnik … erototično neukroćena bogata naslednica sa kamenom samokontrolom. Dvosmislena: daleka a ipak privlačna poput magneta. Direktna i razoružavajuća…

Miris:

Divlje provokativan – i divlje neukroćen – cvetan miris. Cilj je bio da se stvori bočica koja će biti „esencija orgazma“, eksplozija čula sa Paco Rabanne potpisom.

Prvi tonovi koje osetimo su cvetni. Toplina koju daje biljka ylang-ylang meša se sa udarima jasmina. Cvetne latice uranjaju u toplu vanilu. Drsko bezočno ukusna!

Središnje note odišu eksplozivnom senzualnošću. Uz pomoć smelog ugriza kokica, želja potpuno poludi. Pop! Tonoci slankasto-slatkih kokica, zagrejanih do ekplozije.

Završni udarac daju mošus i mlečno-drvenasti tonovi koji se razvijaju na koži i pale sva čula. Želja je u potpunoj vatri.

Formula ekplozije je: biljka ylang-ylang, vanila, note kokica, sandalovina i znra ćilibara.