Paco Rabanne Invictus & Olympea legend

Invictus & Olympea Legend

Vratili su se. Oni su dva izuzetna bića. Ti je jednostavno njihova priproda – ona je Olympea, super boginja  a on je Invictus, heroj najvišeg nivoa. Ona je žena na koja može sve, a njegov hobi je da osvaja. Oni su dvojac koji više od svega voli akciju i izazove koje mogu podeliti.

Invictus Legend je nova varijanta parfema Invictus koja u sebi ima ključne kodove svog prethodnika: virilnost, tenziju, svežu senzualnost i ikoničke sastojke: lovor, grejpfrut i drvo gvajak. Parfemu Invictus Legend su dodate note ćilibara i lahora mora. Za sobom otavlja drvenasto začinsku intezivnost.

Olympea Legend takođe zadržava prepoznatljive note: dualnost svežine i senzualnosti, vanilu, cvet đumbira i slankaste note. Međutim, novoj verziji je dodata topllija orijentalna nota zahvaljujući cvetnim tonovima i pustinjiskim ehom. Novi dualitet je glavna crta novog parfema iz božanskog univerzuma. To je dualonost vanile i slankaste šljive. Uz note breskva, sočna šljiva je obogaćena kristalima soli kako bi upotpunila dejstvo vanile. Prosto… božanstveno.