Olmpea & Invictus Intense

PACO_RABANNE_INVICTUS_INTENSE_PACKSHOT_WHITE

 

Paco Rabanne je poznat kao modni revolucionar. On je radikalni kreator koji je uzdrmao šestdesete. Jedan od prvih kreatora koji je na svojoj reviji imao modele koji se šetaju bosi. Njegova sila se ogleda u senzualnim oblicima sačinjenim od industrijskoih materijala ali vrlo komotni pri svakom pokretu. Njegova odlika je oklop kao senzualni odevni predmet i metal poput druge kože. Smelo!

Radikalan, slobodan, avangardan. To su tri osobine, tri koda koja su i dalje srce Paco Rabanne mode i mirisa. Mirisi koji su arhitektonske strukture ali slobodnog duha. Jaki i nekonvencionalni, otvoreni ka beskrajnim fantazijama.

Fantazija pobede stoji iza kreacije Invictus parfema 2013.godine. Šampion kome niko i ništa ne moće odoleti. Dve godine kasnije, i parfem Olympea daje moć ženskoj populaciji. Sa ova dva parfema, možemo biti heroji. Invictus je čeovek u svojoj punoj snazi, nepogrešivi heroj koji se nikad ne predaje. Bog na zemlji. Olympea je ultimativna ikona, jedinstvena. Uma britkog poput oštrice žileta i veličanstvenog tela, ona je božanska kraljica. Dve izuzetne figure zajedno čine eksplozivan par.

 

 

Invictus Intense

 

Bočica je ponovo trofej – nagrada za našeg pobednika u Paco Rabanne nadmetanju. Predmet svih želja. Parfem obijule vedrom svežinom koja je suprotstavljena divljoj senzualnosti. Invictus je na granici šokantnog spoja drvenastih tonova i ćilibara sa marin slankastim akordima.

Invictus Intense je još intenzivniji i još više seksi u svojim notama. Ne izostavljajući postojeće intenzivne i muževne tonove, divlji tonovi su ostavljeni za senzualnu završnicu.  U osnovi mirisa su slankasti tonovi slada u kombinaciji sa ćilibarom i dinamičnim drvenastim tonovima. So, kao zaštitnim znakom Invictus parfema. Ćilibar za intenzivnost i senzualni efekat. Oba sastojka u balansiranom odnosu. Ponovo se dve sile suprotstavljaju a zatim spajaju. Magnetski duel. Prvo osetimo začinjene ali sveže tonove: zeleni aromatični lovorov list i sok pomorandže koji su „naelektrisani“ crnim biberom i karamomom. Bridak spoj i svežina za ozbiljnu senzualnost.

 

 

Olympea Intense

 

Flešbek. Olympea izaziva dvojnost transparentnih cvetnih tonova svežine i senzualnosti akordima slankaste vanile, umotane tonovima kašmira.

Kod parfema Olympea Intense imamo istu strukturu ali je senzualnost izdignuta za stepenik više. Još slankastija vanila koja se razotkriva u nežnom srcu od ćilibara i ogrnuta drvenastim tonovima. Rezultat je prelepa kompleksnost.

I u ovom parfemu je pristuna borba suprotstavljenih strana koje se međusobno privlače. Na jednoj strani pulsiraju cvetni tonovi: beli biber „protiv“ pomorandžinog soka i cveta grejpfruta. Povratak moćnom zavođenju se oslikava u eksploziji vanile u drvenastim tonovima kedra. Zatim sledi nežni dodir soli, pa tonovim belog mošusa i ćilibara. Mošus koji miluje poput somota. Kada se pojavi, Olympea, seksi kraljica, obara sve sa nogu i ruš sve što joj se nađe na putu.