Prada L`Eau Ambree

Prada predstavlja miris L`Eau Ambree, u septembru 2009. godine. Miris uključuje moderizovani amber, limun i esencije majske ruže. U dry-downu su pačuli, opoponax i vanila. Njegove sofisticirane i elegantne nijanse reprezentovane su reklamnom kampanjom na kojoj je devojka u pozicijama kao da je u transu, moderna statua koja asocira na antičke reljefe. Miris dolazi u bočici od teškog i masivnog tamnog stakla, sa zlatnim ispisom imena na samoj bočici. Spoljno pakovanje je bele boje. Miris je dostupan kao deluxe edition od 80ml edp, uz standardna izdanja 30, 50 i 100ml edp. Prateći asortiman uključuje kupku i gel za tuširanje 200ml, losion za telo, kremu za telo, puder za telo.

Reklamnu kampanju za L`Eau Ambre radio je fotograf Steven Meisel, a reklamna lica su manekenke Viktoriya Sasonkina i Toni Garrn.

Najnovije izdanje L`Eau Ambree Parfum Sac, ističe važnost kolekcije Prada i na luskuzan način (bojom zlata) reinterpretira topinu i bogatstvo nijansi ambera koji pulsira kroz čitavu kompoziciju mirisa. Parfum de Sac je miris za torbicu, luksuzni i praktični aksesoar koji je uvek uz vas. Zlatasta bočica odlikuje se lančičem i priveskom i može se zakačiti na pojas ili torbicu. Ovo izdanje dostupno je u količini od 3x10ml EDP. L`Eau Ambree Parfum de Sac sadrži istu kompoziciju kao i miris iz 2009.

Visoke note: limun i citrusi Srce: majska ruža i pačuli Donje note: amber, opoponaks i vanila.

Parfem je kreirao Daniela (Roche) Andrier.

prada-eau-ambree L'Eau Ambrée  The New Fragrance by Prada o.8753