Infusion d`Iris Eau de Toilette Prada

Prada lansira novi miris Infusion d`Iris koji će se pojaviti na tržištu sredinom avgusta 2010. godine. Infusion d`Iris Eau de Toilette se bazira na aromama popularne parfemske vode lansirane 2007. godine, i namenjena je korisnicima koji vole laganije parfeme ali i kao jeftinija varijanta od EDP izdanja.

Infusion d`Iris EDT iako nosi isto ime kao Infusion d`Iris EDP i sledi istu temu, izgrađen je od drugačijih sastojaka. Parfimer Daniela Andrier kreirala je i edp i novo edt izdanje i novom svežijem mirisu podarila note koje predstavljaju “sećanja na cvet irisa”. Upoređujući niz sastojaka u obe kompozicije, EDP varijanta je građenja od cveta narandže, mandarine, galbanuma,benzoina, mastike, tamjana, vetivera, kedra i irisa, dok se novo izdanje sastoji od irisa, nerolija, đurđevka, ljubičice, heliotropa, kedra i galbanuma.

Prada Infusion d`Iris EDT dolazi u staklenoj bočici mutnog, sleđenog stakla i svetlo zelene boje tečnosti koja obećava svežinu. Zapušač je kreiran od metala srebrne boje. Miris je dostupan u količini od 50, 100 i 200ml EDT. Parfem je kreirao Daniela (Roche) Andrier.

PRAD129prodzoomimg1367