CH Sublime EDP

CH EDP SUBLIME je poslednji parfem brenda Carolina Herrera koji se pridružio CH parfemskom univerzumu. Insiprisan sjajem njene vizije idealne, sofisticirane i senzualne žene, Carolina je kreirala CH Eau de parfume Sublime, identifikujući sastave čija aroma najbolje prezentuje ženske osobine koje ženu čine neodoljivom.

Suština CH Eau de parfume Sublime žene je zasnovana na svežoj lepoti i ženstvenosti, urodjenoj eleganciji i senzualnosti koja je prirodna ali i očaravajuća u isto vreme. Ona je zabavna, vesela, harizmatična ali sa dozom misterije koja je čini još više specijalnom, intrigantnom i neodoljivom.

PARFEM

Carolina Herrera je želela da iskoristi miris ovog parfema kako bi dočarala osobine i kvalitete CH Eau de parfume Sublime žene. Sofisticirane, ženstvene, senzualne, strastvene žene sa smislom za humor. Carolina je sačinila ovu novu esenciju inspirisana kvalitetom i jakom karakterom i osobenošću nota šipre, ali dajući im novi imidž.

Parfemi bazirani na šipri, koja tradicionalno oznažava idealnu ženstvenost, su u početku bili bazirani na notama bergamota, pačulija,mahovini i ćilibaru, ponekad pomešani sa kožom, cvetni ili voćni mirisi. CH Eau de parfume Sublime je moderan miris koji reflektuje modernu ženstvenost.

U novom parfemu, ruža i pačuli su najupečatljiviji sastojci koji evociraju dvadesete godine prošlog veka, ali jedinstvenost vodene ruže koja osvežava sećanje na sveže latice i vraćaju u sadašnjost.

Kontrast koji čini  CH Eau de parfume Sublime specijalnim je postignut uz pomoć bergamota i cveta passion fruit-a unoseći neobične voćne akorde.

Kompozicija je kompletna zahvaljujući izuzetno egzotičnoj reakciji, orhideja koja kontirra tradicionalnoj koži, dajući, na taj način, parfemu moderan dodir, a koji pak poseduje harmoničnu kombinaciju originalnih cvetnih i voćnih akorda.

Na ovaj način je dobijen CH Eau de parfume Sublime uz prisustvo sastojaka koji, po svojim karakteristikama najviše oslikavaju ženu koja će koristiti miris.

Svežina bergamota i top notama, otkriva najgenijalniju stranu naše žene kao i njen istančan smisao za humor. Njega prati cvet passion fruit-a, koji zbog svoje slatkoće i orijentalne prirode predstavlja fascinantnu i jedinstvenu osobu, sa ličnosšću koja je jedinstvena u svemu. U srcu parfema ruža, jedinstvena medju cvećem, donosi raskoš i prirodnu lepotu. Orhideja oslikva enigmatičnu stranu ličnosti a svi sastojci su uokvireni pačulijem i kožom koji predstavljaju najemocionalniju, najsenzualniju i najstrastveniju stranu CH Eau de parfume Sublime žene.

CH_EDP_80mlDEF 80ML