CH 212 VIP BLACK

212 VIP univerzum se proširio lansiranjem novog muškog parfema 212 VIP Black koji odiše sezualnošću i koji potiče od revolucionarnog duha kuće Carolina Herrera i koji predstavlja život najekskluzivnijih zabava. U pitanju su privatne zabave daleko od pgleda javnosti – one koje niko ne želi da propusti.

Predan, zavodljiv i smeo, 212 VIP Black obogaćuje čula i vodi ih do divljih noćnih izlazaka, definišući dogovore, pune iznenađenja i snažnih osećanja – onih koji prostruje telom kada stigne eksluzivna pozivnica ili stigne obaveštenje da je glamour nađen u Njujorku. Osećanje u noći u kojoj je sve moguće!

Ovaj parfem obuzima čoveka poput oluje, izmaglica senzualnosti i smelosti gde ne postoje granice njegovog raspoloženja. 212 VIP Black, uzbudljiv poput noći, a koji otkriva elegantan i avanturistički karakter kao i muškarac koji ga nosi.

 

Mirisne note

 

Sačinjen je od seksi dodira ćilibara i toplih drvenastih tonova, pomešanih sa lavandom koja se stapa sa toplim tonovima vanile i kože. 212 VIP Black je eliksir zavođenja, neodoljiv i namenjen muškarcima moji se ne ustručavaju da ga koriste. Nova generacija muškaraca koja piše sopstvenu istoriju, upostavlja sopstvena pravila i živi život na svoj način. Parfem je omaž kreativnoj klasi Njujorka, istinskim VIP ličnostima grada koji nikada ne spava.

Top note su aromatične pojačane absintom. Središnjim notama dominiraju lavandom i kožom, dok osnovu čine orijentalno mošusne note ćilibara, vanile i mošusa.

212 VIP BLACK EDP NS 50ML