Black XS L’Exces for Him

BLACK XS – L’EXCES

 

Brend Paco Rabanne, pionir u šokiranju javnosti i inovativnim pristupima u parfemskom svetu, iznenadio nas je svojim Black XS mirisima – 2005.godine za njega a 2007.za nju!

2012.Black XS linija dobija nove Rock prijatelje:  Black XS L’Exces i Black XS L’Exces for Her. Oni su moćni, glamourozni, plahoviti, senzualni…oni su „excess“.

Mirisi su odraz sofisticiranosti, kreativnosti i preteranog rok sveta. Oni su centar svačije pažnje, uhvaćeni izmedju sna filmske zvezde i rok stvarnosti, poput privlačne fantazije…

Biti dobar, biti romantičan, biti tih, biti fin, biti darežljiv, biti pažljiv ili biti rok zvezda? Biti ili ne biti, prihvatiti ili odbiti, živeti slobdono ili se utopiti u masi, igrati igru ili se pobuniti… Nije ni važno! Neumerenost se mra hraniti kako bi se živelo žestoko, stvorio pasionirani ili jednostvan san… Sve to je Black XS L’Exces svet! A ako rok treba da ima jedno ime, ona bi to sigurno bio… Iggy Pop.  On je zvezda koja je postala ikona i za njega ne postoje granice i barijere.  On je idealan primer Black XS L’Exces ikone te je i jedan od lica koja se pojavljuju u kampanji.

MIRISNA NOTA:

Black XS L’Exces

Neverovatno moćne drvenaste mirisne note, upečatljivog traga, glavna su obeležje novog Black XS L’Exces parfema za buntovne muškarce. Kada ga pomirišete, kao da hodate po pozornici. Akordi gitare su kao rafalna paljba bujne svežine sa limunom iz Kalabrije i lavandom. Središnje note su kao ritmični udari srca sa akordima ozona. Bubnjevi dovode do potpunog transa, do baznih dubokih nota senzualnog ćilibara i pačulija.

632