Prada Candy

PRADA CANDY

Prada Candy je novi parfem brenda Prada. On je vrlo sofisticiran i provokativno ženstven parfem. Candy žena zavodi momentalno – ona je užitak obmotan impulsivnim šarmom. U ekploziji šokantne kombinacije boja – pink i zlatne, Prada Candy nas vodi u šetnju divljom stranom, pokazujući nam nova lica Prada ženstvenosti gde je više još više, a više je sve!

Uzimajući ektremnost kao polaznu tačku za nove ideje, Prada Candy je nastala od želje da se ide što dalje, predju sve barijere kako bi se stvorio potpuno nov, neočekivan i optimističan koncept. Prada Candy je dokaz da nema boljeg vremena za smelost i strast u životu!

Pravo uživanje u Candy parfemu leži u njegovoj preteranosti. Candy je parfem sa romansiranim olifaktornim balansom koji kombinuje veoma kvalitetne sastojke u prenaglašenim proporcijama. Sa prevelikom dozom belog mošusa, plemeniti benzion se javlja u kombinaciji sa modernim akordima karamela kako bi parfemu dao jedinstven pečat.

Prefinjeni veo vanvremenskog mošusa pojačava note benzoina i karamela, oslobadjajući izazovne kombinacije koje prkose konvencijama. Svilenkasta i puderasta tekstura mošusa pruža sofisticiran i elegantan karakter parfema.

Laoski benzoin je u preteranim (overdose) količinama. Benzoin je smola sakupljena od drveta sirak koji raste u šumama Laosa. U neverovatnoj koncentraciji od 12%, on je zavodljiv i senzualan, sa toplim, slatkim, balzamastim notama evocirajući delikatni med sa ukusom vanile.

Eksplozija karamele: u neočekivanom obrtu za Prada parfeme, sintetički akordi karamela se igraju sa prirodnim notama benzoina. Taj karamel akord je ukusan, razigran, ženstven i slatko zavodljiv.

Ove jeseni srušite sve barijere, iznenadite sebe i druge uz Prada Candy parfem

RF_3570_prada_candy_flatPrada-Candy-fragranceprada_candy_lea_seydouxnews_prada248-73037435-65055883_M