Prada Luna Rossa

Luna Rossa Priča – Kup Amerike je najpretižnije takmičenje u sportu, nagrada za kojom se najviše žudi i sam vrh svetskog jedenja. To je intezivno nadmetanje pokrenuto gotovo mitološkom istorijom, opsesija i predanost učesnika i uzbudljivo napredovanje u inžinjerstvu i dizajnu. To je nadmetanje u tehnologiji i sportu, koje u osnovi vrlo zavisi od sile prirode: uživanje ujednio u svetu uzbidljivog takmičenja i eleganciji brodova dok presecaju talase.

Luna Rossa jedriličarski tim je nastao kao spoj odlučnosti i velikih ambicija dva čpveka. Patrizio Bertelli, CEO kuće Prada i German Frers, jedan od napoznatijih svetskih dizajnera jahti, sastali su se 1997.kako bi se razgovarali o brodu za krstarenje i dizajner se provokativno našalio:”A zašto ne Kup Amerike?” Više nije bilo povratka. Kako bi ispoštovao rokove, Bertellli je organizovao posadu na brzini, za rekordno vreme od samo dve nedelje – process obično traje vipe meseci.Od tada, Luna Rossa tim je jedan od najčuvnijih i omiljenih takmičara Kupa Amerike, najstarijeg i najprestižnijegtrofeja u sportu.

Novi muški parfem Vrednosti ekstremnog jedrenja poslužile su kao polazište za nove ideje za novi muški parfem kuće Prada koji je nastao od težnje za prvoklasnošću. Dobivši uvaženo ime Prada Luna Rossa, parfem predstavlja miris sa poštovanjem sveta prirode i strasti za inovaciju.

Snaga i svežina elemenata inspirisani su interpretacijom klasičnih nota u novim formama. Upečatljiva bočica i pakovanje reflektuju spajanje prirode i tehnologije, ljudskih emocija i snage koje pomeraju granice mogućeg.

Miris i sastojci – Daniela Andrier je stvorila kombinaciju sastojaka, dobivši olifaktorno zadovoljstvo Prada Luna Rossa – muški parfem bez kompromisa, koji reinterpretira tradicionalne sastojke velikom žustrinom.

Talas aromatične svežine probija sve barijere dajući snagu i dinamičnu energiju, dok je završni udarac otmen i senzualan. Okosnica mirisa je lavanda – nepogrešiv prirodni sastojak – koji void do ivice jedinstvene modern interpretacije. Osnova Prada mirisa je sposobnost da se otkriju i probude uspavane zvezde mirisa i da im se da savremeni dodir.

Gorka svežina: Sok gorke pomorandže trenutno aktivira lavandu, a ishod je gorka svežina i snaga.

Aromatično srce: Lavanda, aromatična žalfija i spearmint soka od nane daju duh ogromnog prostranstva i burnih prirodnih elemenata: rezultat je bogata nijansiranost i uzvišenost.

Drvenasti potpis ćilibara: Ambroksan i ambreta daju drvenaste tonove sa potpisom ćilibara – dinamičan paradoks sintetičkih i prirodnih sastojaka koji daju toplu senzualnost: prefinjenju, dostojanstvenu i vanvremensku.

Bočica i pakovanje Bočicu i pakovanje je dizajnirao Yves Behar; bočica parfema Prada Luna Rossa inspirisana je tehnološkim savršenstvom i ugladjenošću, dinamičkom lepotom ekstremnih jedrilica. Moć elemenata odražava se se u materijalima i dizajnu, koji projektuju i snagu i sofisticiranost.

Proizvodi Prada Luna Rossa je toaletna voda za muškarce. Dostupan je u mililitražama od 50ml i 100ml.

 

Esq-Prada-Nautical-Fragance nd.15754 PRADA_LUNA_ROSSA-parfüm prada-luna-rosa-1 prada-luna-rossa (1) prada-luna-rossa