Parlez-Moi d’Amour John Galliano

Poznati dizajner lansira i svoj nestrpljivo očekivani drugi parfem, romantično nazvan Parlez-Moi d’Amour ili „Pričaj mi o ljubavi“ po poznatoj pesmi francuske pevačice Edith Piaf.

Parlez-Moi d’Amour izgrađen je po Gallianovim principima ekstravagancije i naglašavanja ženstvenosti, sa ambicijom da se stvori moderni mošusni miris koji će predstavljati neobičan kontrast klasičnim chypre parfemskim strukturama i normama. Klasična komponenta hrastove mahovine koja je činila chypre parfeme zamenjena je esencijom čempresa koji je koncentrisan u ambernim notama baze. Njegovi oštri drveni akcenti izmešani sa mošusom nude veoma savremen završetak mirisne kompozicije.

Kompozicija puna kontrasta otvara se svežom dozom šarenih nota đumbira, borovnice i bergamota. Srce parfema je istinska oda ljubavi, načinjena od najzavodljivijeg cvetnog para – Sambac jasmina i Turske ruže, dok je baza misteriozna i oštra sa čempresom, indonezijskim pačulijem i mošusom.  Parlez-Moi d’Amour je voćan, sladak i pikantan u isto vreme.

Lice kampanje i nova Gallianova muza je Taylor Momsen, zvezda poznate teen serije „Gossip Girl“ i pevačica rock benda The Pretty Reckless. Ova mlada „buntovnica“ inspirirala je dizajnera, koji se smatra za romantičara i naratora, da osmisli novu ljubavnu priču uz svoj novi parfem. Priča govori o mladoj romantičnoj rokerici koja se posle mnogih putovanja i koncerata nađe izgubljena u Berlinu. Internet i ostale pogodnosti modernog vremena nisu dostupne, i ona je primorana izraziti svoje osećaje na papiru, pišući pismo mladiću u kojeg se tek zaljubila.

Parlez-Moi d’Amour na tržištu je dostupan od sredine oktobra 2010. godine, kao EDT od 30, 50 i 80 ml.

21gVbwBnIgL._SL500_AA300_ John-Galliano-Parlez-moi-d’amour