Jean Paul Gaultier LE BEAU MALE

Jean Paul Gaultier lansira novi muški miris LE BEAU MALE, koji je na tržištu  od marta 2013. godine. Upečatjive kompozicije i sa efektnom kombinacijom sastojaka novi miris nudi specifičnu igru vrelih i ledenih nota. Novi miris Le Beau Male kreiran je da naglasi erotski potencijal svakog muškarca i stimuliše sva čula. “Ovo je miris svežine od koga muškarci postaju vreli” – najavljuje Jean Paul Gaultier.

.Nova kreacija odiše svežinom, veoma je zavodljiva i moćna, podsećajući na vrele prste koji klize po hladnom i vlažnom staklu. Kompozicija ističe fini koktel sveže i vlažne nane i pelina koji čini da kompozicija bude što svetlija i ledenija. Lavanda donosi blagi umirujući efekat koji razigravaju cvetovi narandže u kombinaciji sa žalfijom. U osnovi ostaje senzualni trag mošusa koji završava kompoziciju.

Bočica je kreirana u istoj formi kao sva izdanja Le Male kolekcije. Muški torzo je ovoga puta ledeno beo sa svetlo plavim, metalik prugama preko grudi. Ledeno bela boja naglašava sočnost i svežinu, dok plave metalik pruge obuzdavaju snagu i energiju. Metalna spoljna ambalaža ostaje nerpomenjena. Miris LE BEAU MALE je dostupan u bočicama od 75 ml i 125ml edt. Pored toaletne vode biće dostupan i dezodorans u stiku od 75 grama. Reklamno lice je Kaylan Falgoust koji pozira nag na ledu u pin-up stilu 50-tih.

{F5CBE66D-D573-42B3-A0B1-1438E83C97A7}_JPG_LE-BEAU-MALE_PACKSHOT-3_225pxle beau male