Eau de Iceberg Pour Femme

Iceberg predstavlja novi mirisni duo EAU DE ICEBERG koji se očekuje na tržištu tokom novebra 2010. godine. Inovativnog dizajna sa brojem 74 preko cele staklene bočice, koji ukazuje na godinu osnivanja brenda (1974).

Iceberg Eau de Iceberg Pour Femme i Eau de Iceberg Pour Homme nude novi mirisni doživljaj dotaknut italijanskim osećajem za stil, sportsko-elegantne koncepcije. Mirisni par je urban, moderan, elegantan, bujnih nota sa tragom svežine.

Eau de Iceberg Pour Femme donosi bogate i sočne nijanse cveća i voća, koje podsećaju na blagi i topli vetar koji duva sa Sredozemlja poslednjih dana zlatnog jula. Sanjarenje poluzatvorenih očiju uz potpun osećaj uživanja, očekuje ženu koja svojim nadlanicama pokloni nekoliko kapljica ovog mirisa.

Taktovi crvene narandže, ananasa i kruške zadirkuju sva naša čula, uz cvetni i ženstveni upliv jasmina i frezije. I u srcu mirisa opija voće, i to sočna smokva koja svoje slasti sjedinjuje sa elegantnim belim cvećem. Senzualnost dominira do samog kraja, notama belog drveta i meke vanile. Miris je dostupan u bočici od 100ml EDT.

o.17216 o.13039