CH 212 Aqua

Carolina Herrera predstavlja kralja Njujorka sa lansiranjem

novog parfema 212 Men Aqua

 

 

Njujork, februar 2017. Inspirisan energijom Njujorka i magnetizmom 212 Man parfema, brend Carolina Herrera predstavlja 212 MEN AQUA, limitirani parfem u okviru univerzuma 212 MEN NYC.

U svetu punom neverovatnih i neodoljivih mesta za život, Njujork se definitivno izdvaja na prvom mestu. To je grad mogućnosti, snova, kulturnih razlika i avanture, mesto gde se bilo šta može dogoditi i gde bi bilo koji mladi čovek želeo da živi.

Pre 10-ak godina, 212 muškarac je osvojio Njujork, ali ove godine se vraća još privlačniji, moderniji i energičniji nego ikad a sve kako bi ostvario svoje ciljeve: da okusi uspeh, uživa u moći a iznad svega da privači ljubav. Zavodljiv, mlad i inteligentan, on je rođeni zavodnik koji je spreman da se dalje izlaže opasnosti i iskusi najtreptaviju, najekspolzivniju i najromantičniju stranu ovog kraljevskog grada.

Niko ne može da ga zaustavi u ispunjenju njegovih snova. Njegova nezaustavljiva snaga i njegove velike ambicije da ostvari ono što želi, u kombinaciji sa energijom Njujorka, stvorile su novu verziju njega samog: svežijeg, modernijeg i vrlo muževnog.

Sada se 212 muškarac oseća sigurniji u sebe. Sad je on kralj Njujorka. Njegova mladalačka i provokativna energijai njegov moćni magnetizam čine da ni jedna žena ne može odoleti njegovom šarmu.

212 Men Aqua oslikava senzualni personaliti uspešnog čoveka Njujorka. Njegovu ultimativnu energiju i njegovu vedriju i življu stranu. Parfem sa „plavim“ tonovima, svežina i prijatnost koje omogućavaju da se dostigne privlačna muževnost. Njegopve citrusne, aromatične i drvenaste note su isprepletane do savršenstva, dodavanje još jedne doze svežine.

212MENAQUA_packshot_LR